Coronacrisis: mededeling van bestuur

17-03-2020, Update 17 maart

De ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus volgen elkaar snel op. Als het bestuur houden we dit uiteraard nauwgezet in de gaten. Hierbij de laatste stand van zaken.

  • De periode waarin er geen activiteiten (wedstrijden/trainingen/overige evenementen) onder de vlag van De Gendten zullen plaatsvinden, loopt vooralsnog tot en met 6 april 2020. We houden ons hierbij aan de adviezen van het RIVM en de KNZB. Laco heeft alle accommodaties in Nederland eveneens tot en met 6 april gesloten.
  • De in april geplande Algemene Ledenvergadering zal worden uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. Vanuit het bestuur streven we naar een datum ergens in mei. Ook dit sluit aan bij de besluiten die genomen zijn door de KNZB om de ALV en de polohearing uit te stellen.
  • Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan laten we zo spoedig mogelijk weten. Voor vragen of opmerkingen zijn we via degendten@gmail.com bereikbaar!

Vanuit het bestuur wensen we jullie allemaal veel succes en sterkte toe in deze periode. Pas goed op jezelf en elkaar en we hopen dat we allemaal gezond blijven!

Bestuur De Gendten

Coronavirus 4914026 640