Laco overhandigt cheque tijdens jubileumavond

11-11-2019, Geslaagd feest in Ons Pakhuus

Geslaagd jubileumfeest

De officiële receptie ter viering van het 50-jarig bestaan van onze vereniging was op 26 oktober in Ons Pakhuus in Silvolde. De zaal was mooi versierd. Foto’s van de zaal verschenen zelfs in WhatsAppgroepen om zo meer leden over te halen om aanwezig te zijn.

En het was geslaagd. Veel leden waren aanwezig: actieve leden maar ook veel oud-leden. Het bestuur had een fotocollage draaien met bijna 300 foto’s, genomen de afgelopen 50 jaar. We beleven maar herinneringen ophalen. Ook kwamen er vaak gezichten voorbij waar niemand nog een naam bij kon plaatsen. Dit geeft wel aan dat er in de loop van 50 jaar erg veel mensen lid van De Gendten zijn geweest. Ook van buiten onze vereniging was er belangstelling voor ons jubileum.

De KNZB was vertegenwoordigd en gaf ons een jubileumpenning. LACO maakte ons erg blij met een cheque van 500 euro.

De organisatie van de Zwemtocht heeft een mooi bedrag overgemaakt op onze rekening. De Rabobank heeft een mooi boeket bloemen laten bezorgen.

Maar zeker zo bijzonder waren de presentjes die onze leden ons gegeven hebben. Bijvoorbeeld de zwembroek met handtekening van Loeki (WaterpoloOlympier), of de allereerste voorzittershamer. Maar ook kaartjes met hartverwarmende felicitaties. En natuurlijk het mooie gebaar dat het damespoloteam gemaakt heeft.

Download 1