Kampioenswedstrijd D-Jeugd: 1 april 17:00

25-03-2017, Zaterdag 1 april om 17:00 speelt de D-jeugd van De Gendten&Dos zijn kampioenswedstrijd in zwembad “Laco Oude Ijsselstreek”. Jij bent er toch ook bij?

De Gendten heeft samen met DOS een D-jeugd team ingeschreven staan in de competitie. Dat dit een succes is geworden is ongetwijfeld, want zaterdag 1 april hebben zij hun kampioenswedstrijd! En nee, dit is geen grap! De wedstrijd begint om 17:00 en duurt na verwachting rond de 45 minuten. Er wordt gespeeld tegen Livo uit Lichtenvoorde. De vorige keer dat ze tegen Livo hebben gespeeld ging het om een uitslag van liefs 14-5!

WAT IS HET BELANGRIJKST BIJ EEN KAMPIOENSWEDSTRIJD?

Een belangrijke ingrediënt bij een kampioenswedstrijd zijn natuurlijk de supporters! Wij hopen dan ook dat jij er bij bent! Hoe brutaal het ook is, wij vragen je eerst de kasten in te duiken om naar eventuele toeters en bellen te zoeken. Want bij een doelpunt moet er natuurlijk lawaai worden gemaakt!

WINST IS CRUCIAAL

Als de D-jeugd spelers de wedstrijd gelijk spelen of verliezen, ligt het lot in handen van “De Breuly”. Beide teams hebben van elkaar 1x gewonnen, maar de spelers van De Gendten/Dos hebben qua onderlinge resultaat meer doelpunten gescoord. Daarom moeten ze winnen!

EN DAAR MOET JE ZIJN!

‘t Veld 30 7061 DD Terborg