Code blauw

De Gendten is een Zwem & Waterpolovereniging uit Terborg! Op deze pagina vindt je alle belangrijke informatie over de vereniging zelf.

 

DE GENDTEN VINDT ‘CODE BLAUW’ BELANGRIJK!

Wanneer we het in onze vereniging hebben over Code Blauw, hebben we het over je Veilig en Prettig voelen wanneer je in het zwembad bent. We vinden het belangrijk dat iedereen bij onze zwemvereniging hier aan bijdraagt. Om dit te bereiken hebben we onderling spelregels afgesproken. Spelregels voor iedereen: deze gaan over hoe je met iemand anders om dient te gaan, maar ook over wat je van een ander mag verwachten. Pesten en seksuele Intimidatie zijn onacceptabel! Ook hebben we spelregels voor onze vrijwilligers. Opnieuw met als doel dat niemand zich onveilig voelt. En mocht het dan toch mis gaan, dan heeft de vereniging een vertrouwenspersoon die altijd minimaal een luisterend oor zal zijn. Dit kan zo discreet als wenselijk is.

Ongewenst gedrag wordt nooit getolereerd!

 

VERTROUWENSPERSOON DE GENDTEN

Heb jezelf het gevoel dat je vervelend door iemand bent/ wordt benaderd? En je ziet het niet zitten om dit met deze persoon (of personen) te bespreken neem dan contact op met de Vertrouwenspersoon.

Heb je gezien, gehoord dat zich iets heeft voorgedaan in onze vereniging dat volgens jou grensoverschrijdend is, neem contact op met de vertrouwenspersoon. Indien gewenst is dat ook anoniem mogelijk.

Je kan Heidi mailen via heidikoster72@gmail.com