Lid worden

De Gendten is een Zwem & Waterpolovereniging uit Terborg! Op deze pagina vindt je de informatie over hoe je lid kan worden.

 

Lid worden

Heb je interesse in zwemmen of waterpolo, dan ben je hier op het goede adres. Bij de Gendten kan je zowel recreatief als wedstrijdzwemmen en waterpoloën, voor de jeugd en volwassenen. 

Proeftrainen

Weet je nog niet helemaal zeker of het iets voor je is of wil je gewoon eerst een keer de sfeer komen proeven, dan ben je van harte welkom om een keer mee te komen trainen.
Je mag bij ons tot drie keer komen mee trainen, daarna vragen we je of je lid wilt worden. Als je de eerste keer komt meetrainen, vinden we het altijd prettig als je ons even een mailtje stuurt op info@degendten.nl. Wij informeren onze trainers dan, zodat zij jullie goed kunnen opvangen. Als je dan zorgt dat je op tijd aanwezig bent bij de training en je vooraf even bij 1 van de aanwezige trainers meldt, moet het helemaal goedkomen.

Lid worden

Voel je je als een vis in het water en heb je besloten om je bij onze vereniging aan te sluiten, dan willen we als eerste zeggen: wat leuk!

Je kan nu op een aantal manieren lid worden. 

  • Als je bij de trainers aangeeft dat je lid wilt worden, geven zij je een inschrijfformulier. Deze kan je tijdens de volgende training weer bij ze inleveren.
  • Je kan ook hier het formulier downloaden. Deze mag je daarna ingevuld inleveren bij een van de trainers, maar je mag ook een digitale kopie of een foto naar ledenadministratie@degendten.nl mailen. 

Als alles verwerkt is aan onze kant, krijg je een bevestiging van inschrijving en heten we je welkom als Gendt!

 

Er is korting als er 3 of meer leden van hetzelfde huishouden bij de vereniging lid zijn.