Contributie

De Gendten is een Zwem & Waterpolovereniging uit Terborg! Op deze pagina vindt je de informatie over de contributie.

 

Contributie

De contributie is afhankelijk van of leden ook meedoen aan de competitie zwemmen of waterpolo. Voor wedstrijden is er vanuit de KNZB een startvergunning nodig, waardoor de contributie voor leden die ook wedstrijden zwemmen en/of waterpolo spelen, hoger is dan voor leden die niet meedoen aan een competitie.

GroepContributie (per maand)
Recreanten (alle leeftijden)€21,45
Jeugdleden tot 12 jaar met startvergunning€22,83
Jeugdleden 12 t/m 17 jaar met startvergunning€25,86
Leden 18 jaar en ouder met startvergunning Zwemmen€25,86
Leden 18 jaar en ouder met startvergunning Waterpolo€35,06
Contributie per 4-5-2024

Er is korting als er 3 of meer leden van hetzelfde huishouden bij de vereniging lid zijn.

Steun jeugd vanuit gemeente

Heb je moeite met de contributie betalen of zou je daar in de toekomst moeite mee kunnen krijgen? Of ken je iemand anders die graag zou willen zwemmen, maar er de middelen niet voor heeft? Het is dan goed om te weten dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.