Contributie

Sportief bezig bij een leuke zwem- & waterpolovereniging vanaf € 19,46 per maand!

Onderstaande bedragen gelden vanaf mei 2019. Je bent een recreant wanneer je geen waterpolowedstrijden en/of C-competitiewedstrijden speelt.

GroepContributie
Recreant alle leeftijden€ 19,46
Waterpolo jeugd t/m 11 jaar€ 20,70
Waterpolo jeugd 12 t/m 17 jaar€ 27,09,-
Waterpolo senioren€ 31,71
C-competitie jeugd t/m 11 jaar€ 20,70
C-competitie vanaf 12 jaar€ 23,46

Startvergunning

Als je graag wedstrijden (zwemmen of Waterpolo) wilt gaan spelen dien je te beschikken over een startvergunning. Deze startvergunning is nodig als identificatie bij de KNZB en stelt je in staat om wedstrijden te gaan spelen. Deze wedstrijden vinden plaats in verschillende zwembaden in de regio. Ook zul je thuiswedstrijden hebben die in Terborg worden gehouden. Als je op waterpolo wilt, speel je de helft van je wedstrijden in Terborg.

Gezinskorting

Voor gezinnen waarvan 3 of meer personen lid zijn van De Gendten en ook contributie betalen is er, vanaf de derde persoon een contributie korting van € 2,50.

Ik wil meer informatie!

Dat kan! Je kan altijd bij ons terrecht middels het mail- adres info@degendten.nl. Wij zien je graag terug bij ons op het zwembad voor 3 gratis proeflessen. Neem hiervoor tevens contact met ons op via info@degendten.nl. Weet je al wie je wilt spreken? Ga dan naar onze contactpagina. Vragen betreft de contributie kunnen worden gesteld aan de penningmeester van De Gendten.

Contact- pagina