ZWEMBAD TWEE WEKEN GESLOTEN

Jullie hebben dinsdagavond vast net als wij naar het bericht van onze minister president geluisterd en gehoord dat de zwembaden vanaf woensdagavond 4 november 22:00 uur dichtgaan.

We hadden nog even hoop dat dit niet zou gaan gelden voor de jeugd jonger dan 12 jaar, maar zojuist bevestigd gekregen dat dit ook niet mogelijk wordt.

Voor zover als nu bekend is zal het zwembad in Terborg tot en met woensdag 18 november gesloten zijn. Geen van onze leden kan dus gedurende deze periode trainen. Daarna gaan we dus weer verder met de trainingstijden zoals ze afgelopen weken waren.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ter zake doende info rond corona, het zwembad en onze vereniging!

Als bestuur balen we enorm dat nu het zwemmen even helemaal niet meer mogelijk is. We hadden jullie zo graag deze mogelijkheid weer geboden. Natuurlijk ook omdat we zelf zo houden van onze sport.

Vooralsnog gaan we er van uit dat deze maatregel slechts geldt voor 2 weken, maar we zullen jullie zeker op de hoogte houden.

Hoop dat dit voor even voldoende informatie is. Verder is het maar te hopen dat al onze opofferingen snel zoveel soelaas gaan geven dat het zwembad weer voor ons allemaal beschikbaar kan zijn. Misschien niet competitie maar in ieder geval wel trainen.