Opmerkelijke logo van Google gespot!

11-08-2016, Google had afgelopen week een wel heel opmerkelijke logo op hun website staan. Het logo is namelijk veranderd in een Waterpolo Doodle!

Google veranderd zijn logo regelmatig. Deze aangepaste logo’s noemt men een Doodle. Voor de echte waterratten onder ons heeft Google afgelopen week een wel heel opmerkelijke logo gehad op hun website.

zoals je wellicht wel weet zijn de olympische spelen momenteel in volle gang. Ook de teamsport waterpolo is daarin prominent aanwezig. In het kader van de olympische spelen heeft Google verschillende logo’s gebruikt op hun website. Onderstaand zie je de Doodle in ‘waterpolo’ vorm. (is het niet geweldig? 🙂 )

De waterpolo Doodle stond op 10 augustus live.

Wat is een Google doodle?

Dit zijn aangepaste logo’s van Google. Het kan dus zomaar zijn dat Google morgen, of misschien volgende week hun logo veranderd in een spelvorm. Meestal hebben ze een animatie afbeelding (net zoals de waterpolo variant). Er is ook een lijst beschikbaar met allemaal verschillende Doodles.

Lijst met gebruikte logo's van Google

MEEST BEKENDE DOODLE

Hoewel er verschillende varianten te zien zijn geweest is de Pacman Doodle nog wel de populairste. Deze is gelanceerd tijdens het dertig jarige jubileum van Pacman. Het was toen mogelijk om pacman te spelen op Google.nl. Het jubileum van Pacman was op 10 mei 2010. Klik onderstaand op de knop Pacman Doodle en klik op deze pagina op de knop ‘insert coin’ om Pacman te spelen!

Pacman logo